Contact

Ziet u kansen, als bedrijf in de Food sector, voor samenwerking?

Wilt u samen met ons wetenschappelijk onderbouwde en smaakvolle voeding verkopen? Wij willen in een netwerk van bedrijven in de Food sector samenwerkingen tot stand brengen en netwerken om van daaruit, in een ketenaanpak, wetenschappelijk onderbouwde en smaakvolle voeding te verkopen. Ziet u hierin ook kansen, neem dan contact met ons op.

Wilt u nieuwe producten maken met Smood?

Of hebt u meer interesse in de mogelijkheden van een samenwerking met Smood? Neem dan contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek over uw nieuwe smart food. Daarnaast nodigen we u graag uit om te komen kijken hoe Smood producten gemaakt worden, maak daarvoor alstublieft een afspraak.

Bent u nieuwsgierig naar onze producten?

Bent u benieuwd naar de producten die gemaakt worden met Smood? Hebt u interesse om Smood toe te voegen aan uw productschap? Of hebt u vragen, ideeën, suggesties, opmerkingen of een eureka-moment? Neem gerust contact met ons op! We staan u graag te woord.

Ben je Blogger / Vlogger?

Bedankt dat jij, net als wij, mensen op weg probeert te helpen naar een goede gezondheid! Wil jij onze boodschap mede over brengen aan mensen met een passie voor gezond leven, die toch willen genieten van heerlijke snackproducten? Neem gerust contact met ons op om product samples aan te vragen en deel je ervaringen met je achterban. We zijn erg benieuwd om van je te horen wat je van onze producten vindt! Laat ons wel even weten wat de naam en website van jouw Blog/Vlog is, hoeveel volgers/pageviews je per maand hebt en waar je qua onderwerpen op focust.

Contactformulier

Contact

Smood B.V.
Venrayseweg 126C 
5961AJ Horst
Tel: +31(0)77-398 6787