Blog

Laatste artikelen

Wil je sportprestaties verbeteren?

Wil je sportprestaties verbeteren?

De sleutels tot een goede gezondheid en het verbeteren van sportprestaties en trainingseffecten zijn: Een gezond en voedzaam voedingspatroon (in energiebalans) Goede timing van voeding inname; drink water voor, tijdens en na zware inspanning.

Een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl

Iedereen wil fit, gezond en gelukkig zijn. Om dat te bereiken moet je goed geïnformeerd zijn en uitvinden wat werkt voor jou. Indien nodig breng je kleine, maar belangrijke veranderingen aan die je vol kunt houden. Lees hieronder hoe je dat zou kunnen doen. Wordt en...

Waarom moet je ontbijten?

Waarom moet je ontbijten?

Het wordt vaak gezegd dat het ontbijt de belangrijkst maaltijd van de dag is. Veel mensen slaan het ontbijt over, maar zouden ze dat nog steeds doen na het lezen van dit artikel? Hierbij een overzicht van de wetenschap achter het eten van een voedzaam ontbijt.

Richtlijnen gezonde voeding

Richtlijnen gezonde voeding

Een voedzaam dieet en gezonde leefstijl zijn essentieel om fit en gezond te zijn. En dat is eigenlijk makkelijker dan je misschien zou denken! Wij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken om een gezond voedingspatroon en gezonde…

Gezond leven

Het is onze missie om mensen te helpen gezond te blijven en/of te worden. Hiervoor willen we jou informatie geven over hoe je de juiste keuzes kunt maken om een gezond en gelukkig leven te leiden.

Wat is gezond?

Het internet, maar ook boeken etc. staan vol met informatie over wat men gelooft dat gezond zou moeten zijn. Wij zullen proberen om je van algemene adviezen te voorzien, waarbij proberen trends te vermijden.

Trends

Er zijn vele trends die je zou kunnen volgen:

  • Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen, voedselgroepen of ingrediënten (zoals gluten, suiker)
  • Minder bewerkte voedingsmiddelen en meer verste rauwe producten eten
  • Superfoods, smoothies
  • Vegetarische of veganistische diëten
  • Fit girls

Deze trends zijn voor vele mensen een korte periode vol te houden, maar de hype gaat meestal weer voorbij. Wij geloven dat variatie de kern is en dat het belangrijk is om een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen. Probeer ervoor te zorgen dat jouw basisproducten gezond zijn en kies jouw snacks slim. Wij geloven niet in snelle oplossingen, zij bieden geen lange termijn resultaten. Gezond leven kost tijd en energie. De meest effectieve manier lijkt te zijn om het stap voor stap aan te pakken. Als je af en toe kleine veranderingen doorvoert, is het waarschijnlijk dat je grote veranderingen kunt realiseren.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Contact

Smood B.V.
Venrayseweg 126C 
5961AJ Horst
Tel: +31(0)77-398 6787